Arama
Arama Sonuçları
KASİAD’dan yeni İGM Başkanı'na ziyaret
Kastamonu Sanayici ve İş Adamları Derneği (KASİAD) Başkanı Osman Kocadelioğlu ve Yönetimi İl Genel Meclisi (İGM) Başkanlığı’na seçilen Doğan Ünlü’yü ziyaret etti.
Civelek; 'Verdiğimiz emeklerin uzun yıllar meyvesi yenecek...'
Azdavay Belediyesi tarafından duyurusu yapılan 1 tır doğal gaz borusunun ilçeye getirilmesinin ardından önceki dönem Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek açıklamalarda bulundu.
“Tahsin Babaş soymuş Yüksel Aydın göz yummuş”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) PM Üyesi Hikmet Erbilgin, Beyçelebi Mahallesi’nde düzenlenen mahalle buluşmasında hem Tahsin Babaş, hem de Yüksel Aydın’la ilgili sert açıklamalarda bulundu.
Karabacak; 'Doğan Ünlü siyasi mevta!'
CHP Kastamonu İl Başkanı İlke Karabacak, açıklamasında Doğan Ünlü için; 'Doğan Ünlü'nün artık siyasi bir mevta olduğunu düşünüyorum. Mevtanın arkasından da konuşulmaz' dedi.
“Doğan Ünlü, İl Başkanlığını bırakmak istemiyor”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Dilek İlke Karabacak ve Parti Meclisi Üyesi Hikmet Erbilgin, partisinin Şenpazar’da devam eden seçim çalışmalarına katılarak Belediye Başkan Adayı Hatice Aydoğan için destek istedi. Orada konuşma gerçekleştiren Karabacak, geçtiğimiz günlerde AK Parti İl Başkanlığı’ndan istifa edip Merkez İlçe 1. Sıra İGM adayı olan Doğan Ünlü için “ “Ünlü, sanırım il başkanlığını bırakmak istemiyor” dedi.
‘Adalet yok’ dedi, AK Parti’den istifa etti
Bazı isimler var ki; yıllarca partilerine gönül vermiş, hizmet etmiş, hatta hemen her seçimde aday adayı olmasına karşın ne milletvekilliği, ne belediye başkanlığı, ne de meclis üyeliği konusunda hak ettiği değer gösterilememiş.
İşte AK Parti'nin meclis adayları
Kastamonu’da MHP ve İYİ Parti’nin ardından AK Parti’de de meclis üyesi adayları kesinleşti. İl Seçim Kurulu’na verilen AK Parti listesinde yer alan sürpriz isimler dikkat çekti.
Erbilgin; '21 bin 800 seçmeni incitiyorsunuz!'
CHP Parti Meclis Üyesi Hikmet Erbilgin katıldığı canlı yayında, Kastamonulu olmadığı söylemlerine ilişkin, kendisini Kastamonu'nun evladı olarak gördüğünü kaydetti. Kastamonu'da Kastamonulu  olmayan 21 bin 800 seçmen olduğunu söyleyen Erbilgin; ' Sayın Doğan Ünlü, Sayın Yüksel Aydın bu memleket meselesine karşı cümle kurdukça burada 21 bin 800 seçmeni incittiklerini bilmeliler" dedi.
Erbilgin; 'AK Parti ve MHP'den ret cevabı aldık'
Canlı yayında konuşan CHP PM Üyesi Hikmet Erbilgin; "Hem Milliyetçi Hareket Partisi Yüksel Aydın ve AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü'den randevu talep ettik. Ama her iki taraftan da ret cevabı aldık" dedi.
Karabacak’tan Doğan Ünlü açıklaması: ‘Jandarmaya tokat’
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Dilek İlke Karabacak, CHP Tosya Belediye Başkan Adayı Tuğçe Kefeli için düzenlenen aday tanıtım toplantısında konuştu. Karabacak, AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü’nün geçtiğimiz günlerde yaptığı ancak kısa süre sonra geri çektiği açıklamaya dikkat çekti.
Erbilgin'den, Doğan Ünlü çıkışı! 'Sözünün arkasında duramadı!'
CHP Küre Belediye Başkan Adayı Tanıtım Toplantısı gerçekleştirildi. Tanıtım Toplantısında konuşan CHP PM Üyesi Hikmet Erbilgin, AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü'yü eleştirdi. Erbilgin açıklamasında; " Bir önceki seçimlerde seçimleri alabilmek için kendi insanına söz verdi. Elinde iktidarın gücü, iktidarın hükmü olan bir il başkanı verdiği sözün arkasında duramadı. Doğan bey il başkanlığının ağırlığını taşıyamadı" dedi.
Karabacak; 'Biz atıp tutup uçanlardan değiliz'
CHP Kastamonu İl Başkanı İlke Karabacak, Küre ilçesinde düzenlene Aday Tanıtım Toplantısında yaptığı konuşmasında AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü'ye gönderme yaptı. İl Başkanı Doğan Ünlü'yü  'Küre'yi uçuracağız' sözleri üzerinden eleştiren İl Başkanı Karabacak; "Biz atıp, tutan uçanlardan değiliz. Bizler Küre için dertlenenleriz" dedi.
KEAH’ta neler oluyor! Adım atacak yer kalmadı
Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde adım atılacak yer kalmadı.
‘Kimse inkar edemez’
Eski Belediye Başkanı ve AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, Cuma namazı sonrası Hz Pir Şeyh Şaban-ı Veli Külliyesi’nde kalabalık bir partili grubuyla birlikte yerel seçim startını verdi. Cuma namazının ardından, seçim süreci için kurban kesildi.
Doğan Ünlü’den “HASTANE” müjdesi
AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü, katıldığı basın açıklaması programında bir takım açıklamalarda bulundu: “Yeni hastane binamızın da inşallah seçim öncesinde müjdesini vermiş olacağız.”
Doğan Ünlü: “İlke hanım diyorlar, ben ‘İlkesiz’ diyorum”
Basın açıklamasında konuşan AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü, CHP’yi sert eleştirdi: “O il başkanları var bir tane yeni değişti bunlar ve içi çekilmiş karanlık ilişkileri olan topluluk olduğu için bunları çözmekte zorlanıyoruz. Kripto bir yapı var bunlarda; kimin eli kimin cebinde belli değil. İlke hanım diyorlar, ben ‘İlkesiz’ diyorum. Diyor ki ya AK Parti il başkanı sessiz, milletvekili il başkanının işlerine karışıyormuş, yahu sana ne? Sen kimsin”
İl Başkanı Ünlü; 'Koltuğa oturtana kadar, çalışacağız...'
AK Parti İl Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, aday adayı olan adayların isimlerini teker teker sayarak teşekkür etti. Ünlü açıklamasında; "Bundan sonra AK Parti ailesine, hepimize düşen tek görev var. Tahsin Babaş Başkanımızı Belediye Başkanı koltuğuna oturtana kadar gece gündüz demeden yanında olmak" ifadelerine yer verdi.
Aygün’den sinyal: ‘Birinci ligde durmayız’
GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün; Transfer Merkezi Youtube kanalında canlı yayın konuğu oldu. İlk devreyi ve kamp sürecini değerlendiren Başkan Aygün; dikkat çeken de bir Süper Lig sinyali verdi. Sezonun ilk devresinde en yakın rakipleri Amedspor ve Iğdır FK'ya 7 puan fark atarak önemli bir avantajı bulunan temsilcimiz; sezonu sonu kupayı kaldırmanın hesaplarını yapıyor.
Enes Ege Aygün; ‘Hayalimi yaşıyorum’
GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün, Teknik Direktör Levent Eriş ve Enes Ege Aygün; Transfer Merkezi Youtube kanalında canlı yayın konuğu oldu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tahsin Babaş’a ne dedi?
AK Parti; Kastamonu’da Tahsin Babaş’ı üçüncü Belediye Başkanı adayı olarak gösterirken; dün Haliç Kongre Merkezi’nde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; adaylarını resmi olarak açıkladı.
Ortalık kızıştı:Uluay’dan cevap gecikmedi!
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay’dan, CHP Kastamonu il Başkanı Dilek İlke Karabacak'ın, eleştirilerine cevap gecikmedi
Dikkat çeken iddia: 'Küstü mü, küstürdüler mi?'
CHP İl Başkanı İlke Karabacak, AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü ve AK Parti Kastamonu Milletvekili Fatma Serap Ekmekci'yi eleştirdi.
Bitmeyen film: Keşmekeş!
31 Mart 2024 Yerel seçimleri yaklaşırken; gözler genel merkezlere çevrildi. Kastamonu’da son dönemlerin en heyecanlı seçimlerinden birine sahne olacak olan süreç öncesinde de; siyasi partiler, ince eleyip sık dokurken; Kastamonu kamuoyunun tek gündem maddesi de; belirlenecek adaylar ve olası ihtimaller oldu.
TBMM’de 'Kastamonu' tartışması
TBMM’de bütçe görüşmeleri devam ederken; zaman zaman da gergin anlar yaşanıyor. Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı; ‘Doğan Ünlü ve Murat Demir’e gönderme yaparak, AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu’na cevap verdi…
Kastamonu için 'Seçim Vakti'
Yaklaşan yerel seçimler öncesinde siyasi partiler de çalışmalarına hız verdi...
Umut dolu toplantı: 'Yeni bir Kastamonu yaratalım'
Kastamonulu Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD) Kastamonu Şube Başkanlığı tarafından 'Birlikte Olalım, Birlikte Büyüyelim' temalı istişare toplantısı gerçekleştirildi.
Umut dolu toplantı: 'Yeni bir Kastamonu yaratalım'
Kastamonulu Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD) Kastamonu Şube Başkanlığı tarafından 'Birlikte Olalım, Birlikte Büyüyelim' temalı istişare toplantısı gerçekleştirildi.
AK Parti'den Gazze Şeridi ablukasına tepki!
İsrail’in, Gazze Şeridi’ne yönelik ablukası ve saldırılarına ilişkin AK Parti tarafından tüm ülke genelinde ortak basın açıklaması yapıldı.  AK Parti Kastamonu İl Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıda konuşan İl Başkanı Doğan Ünlü; "Masumlar ölmesin, daha fazla kan akmasın. Bölgede etkili tüm aktörleri, barışın tesisi için sorumluluk almaya çağırıyoruz. Biz var olan gücümüz ve çıktığı kadar avazımızla daha adil bir dünyanın mümkün olduğuna dair inancımızı tüm meydanlarda söylemeye devam edeceğiz" dedi.
AK Parti’de Olağanüstü Kongre heyecanı
AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongre öncesi il başkanları 81 ilde eş zamanlı basın açıklaması düzenledi. AK Parti Kastamonu İl Başkanlığı'nda düzenlenen basın açıklamasını yapan İl Başkanı Doğan Ünlü; “22 yıldır değişen ve yenilenen dinamik kadrolarla Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını Türkiye Yüzyılı olarak taçlandırmakta kararlıyız. 'Hep Yeni Hep İleri' diyerek kuşkusuz eser ve hizmet politikamızı da bir üst lige çıkarmayı hedefliyoruz. Bu hedef doğrultusunda önümüzdeki yerel seçimlere güçlü bir kadroyla hazırlanacağız" dedi.